ΜΕΝΟΥ

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πρωτοπόρος σε
Φροντίδα Γονιμότητα & Έρευνας
IVF - Εξωσωματική γονιμοποίηση

Περισσότερα από 9.500 ζευγάρια έχουν κάνει θεραπεία με τον κ. Μαρίνο Τσιριγώτη με απλά έως πολύ σύνθετα προβλήματα γονιμότητας. Ο ιατρός αναγνωρίζει ότι κανένα ζευγάρι δεν είναι ίδιο με κάποιο άλλο και κάθε πρόβλημα έχει διαφορετική προσέγγιση και θεραπεία

akeso
ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πρωτοπόροι σε
Φροντίδα Γονιμότητας & Έρευνας
IVF - Εξωσωματική γονιμοποίηση

Περισσότερα από 9.500 ζευγάρια έχουν κάνει θεραπεία με τον κ. Μαρίνο Τσιριγώτη με απλά έως πολύ σύνθετα προβλήματα γονιμότητας. Ο ιατρός αναγνωρίζει ότι κανένα ζευγάρι δεν είναι ίδιο με κάποιο άλλο και κάθε πρόβλημα έχει διαφορετική προσέγγιση και θεραπεία

akeso

ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI O IATPOΣ MAPINOΣ TΣIPIΓΩTHΣ

AΠO TΙΣ 05/06/2023 ΘA ΔEXETAI TOYΣ AΣΘENEIΣ TOY ΣTO NEO IATPEIO:

 

Λ. KHΦIΣIAΣ 280 & ΔHMOKPATIAΣ 1
N. ΨYXIKO TK 15451

THΛ.: 2106719393 – 2106713344
ΚΙΝ.: 6932566868
EMAIL: info@mtsirigotis.gr

ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI O IATPOΣ MAPINOΣ TΣIPIΓΩTHΣ

AΠO TΙΣ 05/06/2023 ΘA ΔEXETAI TOYΣ AΣΘENEIΣ TOY ΣTO NEO IATPEIO:

 

Λ. KHΦIΣIAΣ 280 & ΔHMOKPATIAΣ 1
N. ΨYXIKO TK 15451

THΛ.: 2106719393 – 2106713344
ΚΙΝ.: 6932566868
EMAIL: info@mtsirigotis.gr

profile

Μαρίνος Τσιριγώτης
ΜD. CST(UK) FRCOG
Reproductive Medicine Specialist

Ο κύριος Τσιριγώτης γεννήθηκε στην Ζάκυνθο. Απόφοιτος ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικευθείς στη Μαιευτική Γυναικολογία στο Ηνωμένο Βασίλειο με υποειδίκευση στην ιατρική της αναπαραγωγής (Reproductive Medicine), ήταν ο Κλινικός Διευθυντής ΑΚΕΣΩ από 1999 μέχρι τον Ιανουάριο 2023.

logo

Kορυφαίες θεραπείες

profile

Εξωσωματική γονιμοποίηση σε φυσικό κύκλο

Υπάρχουν δυο βασικές μέθοδοι γονιμοποίησης, η απλή εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) και η κυτταροπλασματική έγχυση σπερματοζωαρίου (ICSI). Η επιλογή της μεθόδου εξαρτάται κυρίως από την ποιότητα του σπέρματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
profile

Δωρεά ωαρίων

Ψάχνουμε τον τρόπο να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε την δημιουργία της δικής σας οικογένειας. Aπό τους γείτονες μας στο Ψυχικό, από τα περίχωρα της Αθήνας αλλά και εκτός Αθήνας έως και εκτός Ελλάδας. Ψάχνουμε όλο τον πλανήτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
profile

Μικροβίωμα

Στοχευμένη βελτιστοποίηση του μικροβιώματος με εξειδικευμένες επιστημονικές μεθόδους για την ενίσχυση της αναπαραγωγικής ικανότητας και την αύξηση πιθανοτήτων κύησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στην προσπάθεια και επιθυμία να προσφέρει το καλύτερο στον τομέα εξωσωματικής, ο κ. Μαρίνος Τσιριγώτης συνεργάζεται με το καλύτερο κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στην Ελλάδα  Institute of Life IASO. Το κέντρο αυτό διαθέτει το πιο σύγχρονο εργαστήριο στην Ευρώπη, καλύτερους εμβριολογούς και ομάδα επιστημών.  

+9.500

ζευγάρια

έχουν υποβληθεί σε θεραπεία υποβοηθούμενης αναπαραγωγής

+10.000

παιδιά

έχουν γεννηθεί μέχρι σήμερα!

+23

χρόνια

εμπειρίας και εξειδίκευσης

Ιστορίες Επιτυχίας

Απο τα βάθη της καρδιάς μας θα θελαμε να σας ευχαριστήσουμε για την απόκτηση της κορουλας μας.

 

Ηρθαμε σε εσάς μετα απο ένα μεγάλο ταξίδι που περιλάμβανε 10 τουλάχιστον αποτυχημένες απόπειρες γονιμοποιησης σε τρεις διαφορετικούς γιατρούς, μια αποτυχημένη κυηση απο λάθος ενος απο αυτούς και επιβαρυμένη ψυχολογία λόγω όλων αυτών.

Σας ευχαριστούμε πολυ για όλα
Χριστίνα , Βασίλης, μπέμπα

Με λένε Μαρία και είμαι μια ευτυχισμένη και περήφανη μαμά μιας πανέμορφης κόρης 6 μηνών, που απέκτησα στα 48 μου και κάθε μέρα βιώνω αυτό το μεγάλο θαύμα της ύπαρξης της και απολαμβάνω μαζί της κάθε στιγμή.

 

Για άλλη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ για το δώρο που κρατώ στην αγκαλιά μου, αισθάνομαι τρυφερά για όλους σας.

Mε αγάπη,
Μαρία.

Σας ευχαριστούμε όλους σας ολόψυχα για την πολύτιμη βοήθεια σας στην πραγματοποίηση του μονάκριβου ονείρου μας για την ευκαιρία που μας δώσατε να ζήσουμε την μοναδική αυτή εμπειρία για την απόλυτη χαρά και ευτυχία που νιώθουμε!

Να είσαστε πάντα καλά!!

 

ΠΜ & ΑΚ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Αγαπητέ κύριε Τσιριγώτη,

Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για την χαρά και την ευλογία που προσφέρατε στην οικογένεια μας με τη γέννηση των υπέροχων δίδυμων κοριτσιών μας.

Με απέραντη εκτίμηση και ευγνωμοσύνη,

 

Χρήστος, Δήμητρα, Ναυσικά & Αριάδνη

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

Το νέο έτος να φέρει σε εσάς και τους συνεργάτες σας, υγεία, οικογενειακή ευτυχία, καθώς και επιτυχίες στο έργο σας.

Σας ευχαριστούμε για το μεγαλύτερο δώρο που μας χαρίσατε!

 

Έφη-Χάρης

Κύριε Τσιριγώτη γεννήθηκα στις 31 Μαρτίου 11:10 πρωί φυσιολογικά χάρη σε σας και στο εκπληκτικό επιτελείο σας. Βέβαια επειδή η μανούλα πιστεύει πολύ στο Θεό σίγουρα εισακούστηκαν και οι προσευχούλες της. Θα ήθελα πολύ να σας ευχαριστήσω που κάνατε αυτό το θείο δώρο στους γονείς μου και όταν μεγαλώσω εύχομαι να σας γνωρίσω και από κοντά. Η μαμά μου μου μιλά συχνά για εσάς και μου είπε οτι της είπατε οτι: "Χρυσούλα οι γυναίκες εδώ ή με αγαπάνε ή με μισούνε, να δούμε εσύ τι από τα δύο".

Να είστε σίγουρος οτι η μανούλα σας λάτρεψε και δεν σας ξεχνά ποτέ γιατί την κάνατε να χαμογελά πια και να τα ξεχνά όλα μαζί μου. Της Αγίας Μαρίνας ήταν που έγινε η εμβρυομεταφορά, τα αδέρφια μου τον χάσανε τον δρόμο τους εγώ όμως τα κατάφερα γιατρούλη μου και συνέχισα. Για αυτό η μανούλα θα μου δώσει εκτός από το όνομα της γιαγιάς και της Αγίας Μαρίνας γιατί δεν είναι τίποτα τυχαίο τελικά.

Θα χαρώ πολύ να βρείτε λίγο χρόνο να έρθετε στη βάπτιση μου άλλωστε έχετε και εσείς μερίδιο σε όλο αυτό.

 

Ελένη-Μαρίνα

Δεν είναι συμφορά να πεθαίνεις με απραγματοποίητα όνειρα, είναι όμως συμφορά να μην ονειρεύεσαι .... Δεν είναι ντροπή να μην προσπαθείς να φτάσεις τα άστρα είναι όμως ντροπή να μην έχεις άστρα να φτάσεις.

Γιατρέ μου, σας ευχαριστώ ειλικρινά που μου δώσατε τη δυνατότητα να ονειρεύομαι κάθε μέρα με τα μάτια ανοιχτά...και την ευκαιρία να έχω στην αγκαλιά μου ένα άστρο να το φροντίζω...εύχομαι ολόψυχα κάθε χαρά και επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας!

 

Μ.Μ. 10-11-2014

Αγαπητέ κ. Τσιριγώτη

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο μπροστά σε αυτό που κάνατε. Μας βοηθήσατε να αποκτήσουμε και να κατακτήσουμε το όνειρο της ζωής μας, την ολοκλήρωση μας, τον άγγελο μας. Μας χαρίσατε το πιο ωραίο δώρο για αυτά τα Χριστούγεννα. Με την επιμονή σας, την υπομονή σας και τον επαγγελματισμό σας μας βοηθήσατε να μην χάσουμε τις ελπίδες μας και να επιμείνουμε στο στόχο μας. Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα, Καλή Πρωτοχρονιά σε εσάς και την οικογένεια σας και ο Θεός να σας έχει πάντα καλά για να προσφέρεται χαρά στους ανθρώπους που την χρειάζονται.

Ευχαριστούμε για όλα!

 

Α-Χ     24-12-2019

Στον αγαπημένο μας γιατρό αξιαγάπητο άνθρωπο και εκλεκτό επιστήμονα κ. Μαρίνο και στο εξαιρετικό προσωπικό του ευχόμαστε "Καλές Γιορτές & Καλή Χρονιά". Επίσης την άπειρη ευγνωμοσύνη μας και τις ευχαριστίες μας για τη μεγάλη συμβολή του στην απόκτηση του μπέμπη μας. Το όμορφο μωρό μας άλλαξε όλη τη ζωή μας. Το θαύμα της Παναγίας μας και οι προσπάθειες του γιατρού μας θαυμαστές.

Σας ευχαριστούμε πολύ,

 

Γ.Γ. & ο μπέμπης Τρίπολη 2017

Κύριε Τσιριγώτη,

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας για την βοήθεια σας, τη δική σας και των συνεργατών σας, ώστε να έχουμε δυο υπέροχα μωράκια.

Να είστε πάντα καλά. Πολλά φιλιά και χαιρετίσματα από την Λευκάδα

 

Λ.Σ.

Γιατρέ σας στέλνουμε φωτογραφίες του Γιάννη και του Βαγγέλη μαζί με τις θερμότερες ευχαριστίες μας που απευθύνονται σε εσάς και στην ομάδα σας για τη συμβολή σας στο γεγονός οτι τους τελευταίους οκτώ μήνες ζούμε ένα όνειρο.

 

Σ. Ι.

Κύριε Τσιριγώτη, είμαστε ο Γιώργος και η Αναστασία από Μυτιλήνη!

Γιατρέ μου γέννησα τον Μάιο του 2017. Όλα πήγαν καλά και τώρα κρατάμε στην αγκαλιά μας το μικρό θαύμα που εσείς δημιουργήσατε!

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ πόσο ενδιαφέρον, ανθρωπιά & επαγγελματισμό δείξατε για την τόσο δύσκολη περίπτωση μας! Μακάρι να σας γνωρίζαμε από πάντα!

Να είστε πάντα καλά και καλή δύναμη στο τόσο σημαντικό έργο σας! Ευχαριστούμε και πάλι!

Σ. Ι.

Κύριε Τσιριγώτη, Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και σας ευγνωμονούμε για την εξαιρετική ιατρική σας συνδρομή και κυρίως για την ζεστή, ανθρώπινη και τόσο υποστηρικτική παρουσία σας. Εύχομαι τα καλύτερα για την συνέχιση του ζείδωρου και δημιουργικού σας έργου.

 

Κ.Π.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας σε μια ομάδα που οπλισμένη με τεχνογνωσία αλλά και ανθρωπιά μας χάρισε οτι πιο πολύτιμο. Να είστε καλά!

 

 

Αννύ-Παναγιώτης

Κορίτσια μου με την θετική σας ενέργεια και το χαμόγελο σας πετύχαμε!

Ευχαριστούμε πολύ για όλα!

 

Ειρήνη

Γιατρέ μας,

Τα Χριστούγεννα του 2019 ήταν τα ωραιότερα της ζωής μας, γιατί με την πολύτιμη βοήθεια σας έχουμε στην αγκαλιά μας τον μπέμπη μας! Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ λίγο για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη που νιώθουμε προς το πρόσωπο σας!!

Σας ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας, ο Θεός να σας έχει πάντα καλά και να έχετε πάντα επιτυχίες, ώστε κι άλλα ζευγάρια να αποκτήσουν το θαύμα της ζωής όπως κι εμείς!

 

Με απεριόριστη εκτίμηση,

Α-Ε & Μπέμπης

Aγαπημένε μας γιατρούλη,

Ευχαριστούμε πολύ για το ωραίο ταξίδι!

Στην διάρκεια του γνωρίσαμε τον επίμονο επιστήμονα, που μας έπεισε να ξαναδοκιμάσουμε, αν και δεν το είχα(με) σκοπό. Πάντα δείχνατε πιο ανυπόμονος από εμάς, σαν να ήταν δική σας υπόθεση.

Κατά την εγκυμοσύνη, τον ενοχλητικά αυστηρό ιατρό που δεν ανεχόταν βλακώδεις αγωνίες και συναισθηματισμούς, αλλά ήξερε να παίρνει το παιχνίδι επάνω του όταν χρειαζόμασταν καθοδήγηση! Μας δώσατε σιγουριά και σταθερότητα. Σημαντικά συναισθήματα, δεν είναι?

Και τώρα στο τέλος του ψύχραιμο περήφανο καλλιτέχνη της όμορφης τομής, που ηρέμησε την ένταση.

Με όλα τα παραπάνω αντισυμβατικά πολλαπλά σας είδωλα, υπήρξατε ο τέλειος, ιδανικός γιατρός για εμένα, τον Γιάννη και τα κορίτσια μας!

 

Θα σας ευγνωμονούμε και θα σας αγαπάμε πάντα!

Άννα, Γιάννης, Ρόζα, Βασιλική

"Στο ΑΚΕΣΩ βρήκα μια δεύτερη οικογένεια. Ο γιατρός μου κ. ΜΑΡΙΝΟΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ στάθηκε δίπλα μου όπως και όλη η ομάδα του και μπόρεσα να πραγματοποιήσω το δυσκολότερο πράγμα στον κόσμο, για μένα, τη μητρότητα. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα σήμερα να κρατάω στα χέρια μου το όμορφο αγοράκι μου και να μετράω μόνο μέρες οικογενειακής ευτυχίας. 

Γι' αυτό τους αγαπώ όλους εκεί στο ΑΚΕΣΩ. Ξέρω ότι είναι πάντα κοντά μου ότι και να χρειαστώ και έτσι είναι για όλους όσους χρειάζονται βοήθεια. Για να κάνουν όλες οι γυναίκες του κόσμου το όνειρό τους πραγματικότητα, να γίνουν μανούλες. 

 

Ευχαριστώ για όλα!"

Μ.Ε.

Παγκόσμια ημέρα για τη γιορτή της μητέρας σήμερα κ εγώ δεν μπορώ παρά να σας πω για άλλη μια φορά πόσο σας ευχαριστώ....
Το πρωί μου είπε χρόνια πολλά μαμά το μικρό μου τρίχρονο θαυματακι κ αφού δάκρυσα κοίταξα με ευγνωμοσύνη προς τον Θεό για αυτό που ζω... Η ψυχή μου όμως ήξερε καλά πως χρωστούσε ένα ευχαριστώ κ σε σένα γιατρέ, για αυτο αμέσως έφερε στο νου την εικόνα σου κ τα λόγια σου......

Ήταν ακριβώς 4 χρόνια πριν όταν για πρώτη φορά επισκέφτηκα το ιατρείο σας, με φόβο, απόγνωση πίκρα και απογοήτευση..... Μια μικρή ελπίδα βέβαια ήταν εκεί για τον άνθρωπο που θα γνώριζα.... Χρειάστηκαν λίγα λεπτά για να μετατραπεί η ελπίδα σε πεποίθηση ότι Εσύ θα είσαι ο άνθρωπος που θα με οδηγήσει στη μητρότητα..... Ήσουν εκεί μαζί μου... Το ένιωθα.... Ήταν τα λόγια σου ακριβώς ο, τι έπρεπε κ όχι ο, τι ήθελα να ακούσω... Αυτό εκτίμησα. Χαιρετωντας σας μετά την έμβρυο μεταφορά με διαβεβαίωσες με μια πρόταση μόνο κ όχι με φλυαρες υποσχέσεις ότι από το ιατρείο μόνο έγκυος θα φύγω.... Είχαν αρχίσει όλα.... Κ ο δρόμος εύκολος μαζί σου, με την επιστημονικοτητα κ τις γνώσεις σου, με την εμπειρία κ την ανθρωπιά σου.... Σε ευχαριστώ για όλα!!!!! Δε θα σταματήσω να προσεύχομαι για σένα κ για όσα προσφέρεις...

Σε ευχαριστώ που σήμερα γιορτάζω κ εγώ......
Κ πού ξέρεις... Ίσως να βρεθούμε ξανά σε αυτό το όμορφο ιατρείο του αγαπημένου Ακεσω...

 

Να σας έχει ο Θεός καλά ❤️❤️❤️
Με απέραντη εκτίμηση κ ευγνωμοσύνη
Κουτρακη Μαρία

Αγαπητέ Δρ. Τσιριγώτη,

"Πριν από ένα περίπου χρόνο εγώ και η σύζυγος μου Όλγα, επισκεφθήκαμε το ΑΚΕΣΩ με την προσδοκία να καταφέρουμε να γίνουμε σύντομα γονείς και να ολοκληρώσουμε την οικογενειακή μας ευτυχία. Τώρα, είμαστε οι πανευτυχείς γονείς των 6 μηνών διδύμων μας! Το κοριτσάκι μας είναι η Άννα και το αγοράκι μας ο Άρης! Επιθυμία μας ήταν να σας γράψουμε νωρίτερα αλλά πλεόν δεν μας περισσεύει σχεδόν λεπτό! Θέλουμε να σας εκφράσουμε τις θερμότερες μας ευχαριστίες και την μεγάλη ευγνωμοσύνη μας για την βοήθεια που λάβαμε από εσάς προσωπικά αλλά και όλο το προσωπικό του ΑΚΕΣΩ σε αυτό το υπέροχο ταξίδι που ξεκίνησε από το κέντρο σας. Είστε όλοι εξαιρετικοί επαγγελματίες αλλά ταυτόχρονα και άνθρωποι που παρέχουν την απαιτούμενη ψυχολογική στήριξη, κάτι πολύ σημαντικό σε μία τέτοια εμπειρία. Σας ευχόμαστε ότι καλύτερο για το μέλλον, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά!"

Με βαθιά εκτίμηση,
Χάρης και Όλγα

Αγαπητέ κ. Τσιριγώτη,

 

Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς και σε όλους τους συνεργάτες σας στο ΑΚΕΣΩ, που μας βοηθήσατε να πραγματοποιήσουμε το όνειρο μας να αποκτήσουμε παιδί.

Ένα όνειρο που είχε αρχίσει να ξεμακραίνει ήδη όταν ήρθαμε σε εσάς. Έχουμε ένα υπέρηχο κοριτσάκι, αν είναι δυνατόν, κάθε μέρα και πιο τέλειο!!!

Καλή συνέχεια στο έργο σας για να κάνετε και άλλα ζευγάρια ευτυχισμένα όσο και εμάς.

Με εκτίμηση,

Θανάσης-Διονυσία-μπέμπα (Ζάκυνθος)

Με εκτίμηση,

Θανάσης-Διονυσία-μπέμπα  (Ζάκυνθος)

 

tsirigotis
tsirigotis

Kατάψυξη ωαρίων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
tsirigotis

Ο χρόνος σύμμαχος σας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ομάδα μας: πρωτοπόροι σε Φροντίδα γονιμότητας & Έρευνα IVF

Ο κ Μαρίνος Τσιριγώτης μαζί με την ομάδα του Institute of Life IASO αντιπροσωπεύουν έμπειρους γιατρούς και επιστήμονες με πολυετή πείρα σε όλα τα πεδία της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ